Brunlimpa ♥

Först såg jag ut såhär
Sedan kom jag ihåg att mamma stått o slitit heeeela dagen för att göra mig glad genom att baka BRUNLIMPA! ♥ då blev jag såhäääääär glad!
Sedan blev jag bara cool...
Jag hoppas ni förstår att jag inte var seriös på de 2 sista xD ♥
pözz på er alla söta som läser min blogg! :) ♥

Now you're just somebody that I used to know

"You treat me like a stranger and that feels so rough"

Så mycket att göra

Just nu känns det som om att jag har tusen moljoner olika saker att göra. Jag har läxor som ska göras klart, prov att plugga till, julklappar att inhandla (funkar bra när man har 0kr) och designer att fixa. Det känns helt hopplöst. Men man får ta det, det är en del av att leva som 16 åring i dagens samhälle... Mycket att göra på så lite tid.
Nu har jag hört rykten om att snön kommer i helgen. HÄRLIGT! Visst är det härligt med snö? Nu är det snart vinter på riktigt. Och jag har inga skor... Kommer inte överleva i djupsnön men endast mina converse på fötterna...
Superbra låt som min engelskalärare tipsade om! :)

Error Superawesome

En film som jag gjorde till skolan. Error är en elefant och min klass's maskot! :D


Dag 1. Berätta om dig själv

Jo då var det dags att dra igång 30-dagars listan dårå! Nu vet jag inte riktigt vad ni vill höra men jag får väll skriva lite fakta.
Jag och hanna som följde med på ett litet hörn dära...
¨
Jag heter Midori, jag är 16 år och bor i Timrå som ligger ca 15 minuter (med buss) från Sundsvall. Jag går på Nti-gymnasiet i sundsvall på estetiska programmet med inriktning Estetik och Media. På fritiden underhåller jag mig själv med att måla, fota och sova! Att sova är ju bara för underbart, haha eller hur? Jag har väldigt svårt att ta seriösa bilder på mig själv... vet inte om ni kanske märkt det? o.O
Jag vet inte riktigt vad ni vill veta och jag är inte så bra på att berätta om mig själv... Men jag hoppas att detta dög? :) Nu ska jag återgå till min kortfilm och bloggdesignen som jag håller på med! Jag känner mig K R E A T I V idag! <3

FÖRSENAT!

JAg är ledsen men inlägget kommer kanske imorrn där jag börjar med listan, har fullt upp med läxor nu och dessutom pillar jag på en bloggdesign oxå! :) Den nya kommer kanske bli lite rosa, vi får se ;)

Om facebook fanns för länge sedan....

Jag börjar med 30 dagars-listan på måndag! :D

Kissemiss

Lilla kissemissen då! :o
Gillar videon jättemycket och låten e inte helt dum den heller! :)

Sådant man önskar sig...

Det som just nu finns uppskrivet på min önskelista inför jul är: Harry Potter och dödsrelikerna del 2 och en OnePiece. Jag längtar så sjukt mycket till julen detta år. JAg har nämligen bestämt mig för att piffa upp här hemma så juligt det bara går! Jag ska bannemig trilla in på IKEA och köpa nytt krimskrams om jag så måste! Men det är ett senare projekt... Jag ville bara säga att jag är inte död, jag finns fortfarande och sover bort hela lovet här... Hittade ju 2 st jättefina OnePiece som jag vill haa! Nu måste jag bara tjata tjata och tjata på mamma o pappa så kanske jag får en. Jag skulle aldrig köpa en eftersom jag tycker priset är alldeles för dyrt, men det säger jag inte till mamma och pappa ;)
Här är dom iallafall, de fina OnePiece som jag såg:
Vill ha! och som jag skrev tidigare så vill jag ju även ha Harry P filmen som släpps den 11 november :)2011
Januari Februari Mars
April Maj Juni
Juli Augusti September
Oktober November December


RSS 2.0