Me want

Vilken av dessa frisyrer är snyggast?
Frisyr med luggFrisyr med luggFrisyr med luggFrisyr med lugg
Tycker nog mest om de 2 första...Vad tycker ni?


Jag dööör!!!

Ingen kul dag idag... Igår lade min dator av. Jag kan inte alls komma in på den!!! Den hackar så fort man klickar på någonting(!). Och nu när jag faktiskt har lust o måla & redigera foton så kan jag ju såklart inte göra det...
Sitter vid pappas dator just nu..Men här finns ju inget photoshop :(


Jag brukar inte...

Ja alltså jag brukar ju inte vara något mega-fan av Twilight filmerna. Men den fjärde boken är min absoluta favorit och jag såg nu att trailern har kommit ut!!! Åhh jag längtar, den ska visst ha biopremiär i november tror jag.
Tyvärr så e den uppdelad i 2 delar. Lite surt...


I forgot!

Jag hade egentligen tänkt skriva detta i gårdagens HP-inlägg, men med mitt minne som en mygga så glömde jag naturligtvis att skriva dit det. Dumma mig!
Det jag hade tänkt skriva var då: Ska ni se på Harry Potter Behind the scenes idag klockan 20.00 på 5:an? :) det går i repris imorrn kl 19.00 på samma kanal utifall man skulle missa programet idag.

Så kom ihåg, Idag kl 20.00 på 5:an! Missa inte det ;)


It all ends...

I don´t want it to end!!! D: Inte alls kul detta. Jag längtar så nå otroligt tills jag får se den absolut sista filmen i "HP-serien"... Men samtidigt vill jag inte alls att det ska vara den sista! Jag menar, aldrig mer gå på en HP film på bio!!!

Hörde att i något land ( i nån stad, på nån bio xP) så har dom arrangerat så att dagen innan Premiären på HP 7 part 2 så har dom ett maraton med alla Harry potter filmer (!) och så får dom frukost, lunch o middag där! Hur Awsome är inte det?!*Dör av längtan!!!*

Renovation

Vad tycks om den nya headern? :D Inte riktigt klar ännu dock, ska fixa o trixa lite med menyn :)inte världens bästa visningsbild...men what to do?? :P

X2

Åhå!
Ser man på! Mer Foton! Så duktig man kan vara :)

Jag vill verkligen klippa mig o tona håret igen, men har ingen aning om hur jag vill klippa det! (det eviga proglemet...) Färgen vet jag hur det ska vara, vill ha det lite mera rött, typ rödmörktbrunt.... svårt o förklara :P Om jag försökte skulle ni inte förstå, ni skulle bara sitta där o se ut som ???? För jag ääääääger på o förklara saker! (Not!!)

Aja tillbaka till foto! :) Inget direkt sammanhängande foto-tema i dessa bilder, satt bara o redigerade lite o tänkte slänga upp dom här när jag ändå var i farten...


Min katt verkar inte orka posa på något annat sätt än just detta... undrar om hon börjar tröttna på min kamera???

Blommor och något annat i den stilen

Tjena!
Känner mig lite dum eftersom jag inte uppdaterat, med något vettigt, här på ett tag...
Men jag ska försöka mig på en ny bloggdesign! :D Wohoo! *smileyface* Något lite mer sommrigt, inte så mörkt o dystert som det e nu.
Och jag lägger även in lite bilder nu. Bara för att jag är sååååå snäll :D

Öhm, jag testade o redigera mina bilder på ett nytt sätt idag, kanske inte blev det bästa men kul med något nytt iallafall! :)

Ja, "lilla" signaturen på bilderna blev lite stor, forgive me for that please :)2011
Januari Februari Mars
April Maj Juni
Juli Augusti September
Oktober November December


RSS 2.0